Career

SAFE AT SEA SÖKER SERVICETEKNIKER/BÅTBYGGARE

Har du ett stort intresse av vattenskotrar eller motorbåtar? Vill du ha ett varierande arbete och utvecklingsmöjligheter?  Vi söker dig som vill arbeta med att serva och bygga räddningsbåten RescueRunner.

Vi utökar nu vår verksamhet och behöver  en servicetekniker/båtbyggare

I första hand kommer du att arbeta med att serva RescueRunners. Utöver att felsöka och serva RescueRunner drivlina så kommer du att reparera glasfiber. I samband med felsökning samt inför leverans av såväl servade som nyproducerade båtar kommer du att behöva testköra RescueRunners. Du kommer även delta i produktionen och lära dig bygga RescueRunner samt vara delaktig i utvecklingsprojekt.

 

PERSONLIG EGENSKAPER

Safe at Sea är ett litet, men växande bolag. Det innebär att vi arbetar nära varandra och samarbetar kring stort och smått. Alla medarbetare är med och bidrar till Safe at Sea´s utveckling. Du behöver vara en flexibel, problemlösande och positiv person för att passa in i teamet. Andra viktiga egenskaper vi ser att du har är; förmåga till att ta egna initiativ, trivas med att vara självgående i ditt arbete, förmåga att bemöta människor på ett bra sätt och trivas med att arbeta serviceinriktat mot kunder.

 

Erfarenhet -  och kompetenskrav

Du har antingen ett genuint intresse och kompetens att serva vattenskotrar, vattensportsbåtar och liknande farkoster, eller så har du erfarenhet av och kompetens i att serva mindre bensindrivna motorer. Du känner dig trygg med att prata, läsa och skriva på engelska, eftersom service manualer för RescueRunner är på engelska. Arbetet innebär också att du kommer ha kontakt med utländska k under och servicepartners.

 

praktiska förutsättningar

  • God allmän kondition, möjlighet till övernattningsresor då det ibland förekommer i tjänsten.
  • B-körkort är ett krav, erfarenhet och körkort för tyngre släp eller truck är meriterande.
  • Det är en fördel om du arbetat med Yamahamotorer tidigare, men inget krav.

 

Tjänsten är heltid och placeringen är vid vår verkstad i Hisings Backa industriområde. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsprov och profilbedömning kommer att användas under rekryteringsprocessen.

 

Skicka dina ansökan bestående av CV och personligt brev senast den 20 juni.

 

För frågor kring tjänsten kontakta: Erik Rudelius